čtvrtek 13. prosince 2007

Ve škole až do půlnoci

Nevěříte?

Domácí úlohy nebo semestrální práce se na HUTu odevzdávají do takových malých skřínek, které jsou zamčené a klíče od nich má vyučující příslušného předmětu. Chvíli po deadlinu pak tento vyučující přijde a schránku vybere.

Jeden takový deadline jsme měli i dneska. Obvykle bývá uvedená i hodina, ale tentokrát byl zveřejněn pouze den. Jelikož v půlnoci nikdo schránku vybírat nebude, znamenalo to, že k tomu dojde nejspíš druhý den ráno. Jenže komu by se chtělo vstávat a být ve škole dřív než zaměstnanci... Proto jsme plánovali odevzdat práci během večera. Škola se zamyká v 8 a jak se dalo předpokládat, v půl osmé jsme ještě zdaleka neměli hotovo.

Vydali jsme se proto do školy, nechali se zamknout a pokračovali v práci. Práci jsme dodělali těsně před půlnocí a hodili jí do schránky. Školní dveře se naštěstí daly zevnitř otevřít a tak jsme mohli vklidu odejít spát na kolej. :-)

Kris

1 komentář:

Francesco řekl(a)...

Noční pobyty ve škole jsem už taky zažil. Bylo to zejména v době měření na diplomku, kdy jsem zůstával v naší labce dlouho po setmění a snažil se dohnat všechen ztracený čas:-) No a pak každoroční vánoční basídka na našem ústavu (Ústavu chemického inženýrství) - skvělá to akcička, která nikdy nekončí před půlnocí, má to své kouzlou popíjet takhle ve škole..:-)))