pondělí 19. listopadu 2007

Noční mlsání a dvě obrovská kuřecí stehna k obědu

Jak už název napovídá, tenhle příspěvek bude hlavně o jídle.

V posledních několika dnech jsme měli malinko rozhozený denní režim. Spát jsme chodili nad ránem (stejně jako náš čínský spolubydlící) a budili se kolem oběda. Jak se dalo očekávat, dnes nastal problém. Museli jsme vstávat na ranní přednášku a v noci jsme samozřejmě nemohli usnout. A ještě k tomu nás kolem čtvrté hodiny přepadl neskutečný hlad, který nebylo možné jen tak zaspat. Bylo nutné ho zahnat porcí instantní nudlové polívky. S nezdravě plným žaludkem jsme konečně usnuli.

Vstávání nebylo sice nic příjemného, ale s pomocí hrnku kávy se podařilo, a dokonce jsme stihli i přednášku. Ta naštěstí nebyla nudná, hodně se na ní diskutovalo, a tak jsme udrželi pozornost až do konce.

A pak přišlo překvapení dne. Na obědě jsme viděli, jak si dva studenti dávají na talíř ne jedno, ale dvě obrovská kuřecí stehna! Nechápu, jak to dokáží sníst spolu se salátem, přílohou a chlebem. Shodou okolností jsme si sedli k jejich stolu. Tomovi nedala jeho zvědavost a zeptal se, kolik stojí taková dvojitá porce. Za druhé stehno se prý připlácí 1€. Tak to není vůbec špatné :-).

Kris

Žádné komentáře: