pondělí 12. listopadu 2007

Příjemné zahájení přednášky

Z dnešní ranní přednášky jsme si odnesli opravdu milý zážitek. Byl to zvláštní pocit... Vešli jsme do přednáškové místnosti a obklopila nás velmi příjemná hudba linoucí se z reproduktorů v sále. Se začátkem přednášky hudba samozřejmě zkončila, ale příjemný pocit a dobrá nálada nás do konce hodiny neopustily.

Kris

6 komentářů:

Francesco řekl(a)...

No to muselo bejt fajný...ve Stuttgartu pouštěli hudbu v nočních busech, což krásně dokreslovalo atmosféru vzájemné lehce přiopilé sounáležitosti všech cestujících:-))
Když jsem byl ve druháku na VŠ, tak jsme měli na cvíka z fyzikální chemie suprovýho asáka, kterej čas od času vyhlašoval příklad na první cenu - kdo ho první správně spočítal dostal Fidorku..a za plnej počet bodů ze zápočtovejch písemek dával balíček žvejkaček:-)
Myslim, že jakákoli obdobná nestandardnost dokáže značně zpříjemnit jinak dost monotonní a předvídatelný průběh vyučování...

Anonymní řekl(a)...

No obávám se, že v ČR by jediný legální postup byl, že by vyučující zaslal dopis s údaji o přehrávané skladbě a kapacitě sálu (přednáškové místnosti) zlodějské OSE, následně zaplatil vyměřené autorské poplatky a pak teprve tam něco pouštěl :-/

Ananasovci řekl(a)...

Mohli by hrát vážnou hudbu, ta poplatkum nepodléhá. Nebo by mohli třebas zahrát na housličky nebo něco zazpívat ;)

Anonymní řekl(a)...

To mi připomíná přednášky z Odpadů a recyklace v elektrotechnice: přednášející si tam nosí podklady na papírech, na nichž je z druhé strany natištěn vždycky nějaký notový záznam. Když tam stojí a drží ty papíry v ruce, tak vypadá úplně jako nějaký dirigent vážné hudby (i jeho vzhled tomu docela odpovídá).

Ananasovci řekl(a)...

Tak seber odvahu a zeptej se ho, jestli by Vám někdy nepřednesl i tu druhou stranu papíru ;-)

Anonymní řekl(a)...

Tak se musím pochlubit, že dneska jsme měli ještě výrazně příjemněji zakončená praktika: po skončení jsme odešli do zasedací místnosti katedry, kde jsme dostali kávu a koblihy ;-) Vyráběli jsme totiž nějaký obvod pro potřeby katedry a zvláště pondělní cvičení bylo dost úmorné - trvalo sedm hodin. Na druhou stranu během pondělí a čtvrtka, tedy za dva dny, jsme absolvovali všechna cvičení z tohoto předmětu :-)