pondělí 11. února 2008

Letiště, zásilka, Číňan a hádanka nakonec

Dnes jsme zajeli na letiště, kde jsme měli sraz s Tomovým bráchou. Předal nám pár balíčků poslaných z domova a honem honem sehnat autopůjčovnu a vyrazit dál na sever, kde ho čekala obchodní schůzka.

Zajímavé je, že našeho čínského spolubydlícího potkáváme vždy na nečekaných místech. Tentokrát jsme se s ním potkali právě na letišti!!! A dokonce si s námi povídal, zatímco čekal na autobus. Něco neuvěřitelného.

Z letiště jsme jeli přes centrum Helsinek. A tam jsme uviděli jednu skvělou zimní atrakci. Určitě se na ní vydáme. Zajímá vás, co to bylo? Zkuste hádat...

Kris

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pokud je ta atrakce to, co si myslím, tak to máme ve Vídni před radnicí a v přilehlém parku taky :-)

Ananasovci řekl(a)...

A co tam máte, nooo? Nafukovací hrad nebo žirafu? ;-)

Anonymní řekl(a)...

Máme Wiener Eistraum: http://www.wienereistraum.at/. Zrovna dneska jsem tam dělal nějaký fotky.

Ananasovci řekl(a)...

Trefils to :-). Jak tak koukám, tak to tam máte asi pěknější... Tady je jen jedna plocha. Ale zato docela málo lidí. Už si si byl zabruslit? Nebo si dělal jen fotky?

Kris

Ananasovci řekl(a)...

Dane to chci, to je božííí!
Bruslils tam taky? V noci to musí bejt mega..

Tom

Anonymní řekl(a)...

Víte, že na ty zimní sporty nejsem, takže mě to bruslení moc nelákalo (na ledních bruslích jsem byl naposledy tak před deseti lety, na lyžích nikdy). Ale jinak by se vám to určitě líbilo - kde jinde můžete bruslit na cestách v parku (a ještě ke všemu pod barevně nasvícenými stromy).

Btw. dostanu nějakou odměnu, že jsem to uhádl? :-)