sobota 13. října 2007

Bazén za 1+10 euro

Je tu pátek a jsme domluvení, že společně s naším slovenským bratrem a estonskou kamarádkou vyrazíme do bazénu v Tapiole. Vstupné je tento týden "ve výprodeji", stojí namísto obvyklých 2€ pouze 1€. Jedeme autem, jehož vlastníkem je Anna (naše estonská kamarádka).

Přijedeme, 2x objedeme bazén kolem dokola hledajíce parkovací místo. Neznámé auto opouští parkoviště a my kalupem zabíráme jeho místo. Jsme tak nažhavení na koupání, ži si ani nevšimneme cedule upozorňující na nutnost použití parkovacích kotoučků. Na tuto skutečnost jsme upozorněni až při návratu k autu, kde na náš za stěračem čeká "parkovací lístek" v hodntě 40€. Super. Jeli jsme čtyři, takže to vychází na 10€ na osobu. Výsledek? Koupání za 1+10€. Tak hlavně že jsme vychytali tu 50% slevu na vstupný a ušetřili 1€... :-)

Koupání bylo ale super, kromě klasického bazénu jsme byli v extra teplém bazénku (rehabilitační) a v extra ledovém (venkovní otužilecký, měl asi 13,6°C). Jakuzzi (bublinková lázeň), pára a samozřejmě sauna (95°C) byly taky skvělý, takže brzo zajdem do bazénu znovu. Tentokrát už snad bez toho "parkovného" ;-)


Tomáš

Žádné komentáře: