neděle 28. října 2007

Musím si postěžovat

Počasí nám to snad udělalo naschvál. Na začátku týdne bylo fakt nádherně, svítilo sluníčko a obloha byla bez mráčku. Ideální na výlety a focení. Ale to jsme museli sedět na pokoji a drtit se slovíčka z finštiny nebo pročítat příklady ke zkoušce.

A jakmile máme zkoušky za sebou a pár úplně volných dní, tak se obloha zatáhne, sluníčko zaleze za mraky, začne pršet a foukat nepříjemný vítr :-(. Takže jediná rozumná činnost je spaní, sledování filmů a saunování.

A vrcholem všeho je to, že jsme se dozvěděli o jedné skvělé párty den po jejím konání. Ze zpoždění informačního mailu viním naši školní adresu... Tak snad příští týden bude líp.

Tím chci taky vysvětlit, proč nepřibývají žádné nové příspěvky ani fotky. Nic zajímavého se tu teď prostě neděje.

Ale jedna pozitivní věc se přeci jen stala. Představte si, veverka už zobala Tomovi z ruky!

Kris

3 komentáře:

Francesco řekl(a)...

Nj no Murphyho zákony platěj i ve Finsku:-) Nic moc se neděje? Ale snad to furt bude lepší než na Starém Bělidle...znáte to ne? "Na Starém Bělidle bylo lautr hovno co dělat. Bylo parné nedělní odpoledne. Psi Sultán a Tyrl leželi na zápraží a líně si lízali kulky mlaskajíce při tom. Kohout jebal slepici, až z ní lítalo peří...etc":-)))

Ananasovci řekl(a)...

Murphyho zákon.. To je přesný. Dnes začalo svítit sluníčko a zítra začíná škola :-(.

Anonymní řekl(a)...

...Ale zas vás může hřát ta zvládnutá zkouška. A to spaní a saunování taky není k zahození. Přeju moře štěstí při dalších zkouškách.